VAŘÍME S NEPLECHOU 1: KUSKUS

Kdo čte náš blog pravidelně, jistě ví, že kuskus je jedna z mých nejoblíbenějších surovin, a tak si na její přípravě dávám obzvlášť záležet...

Kdo čte náš blog pravidelně, jistě ví, že kuskus je jedna z mých nejoblíbenějších surovin, a tak si na její přípravě dávám obzvlášť záležet. Abych pravdu řekla, trvalo mi celkem dlouho, než jsem přišla na tu správnou variantu, jak kuskus připravit. Původně jsem jí stejně jako každou jinou těstoviny vařila ve vodě a následně cedila. No co vám budu povídat, vždy z toho vznikala lepivá hmota, která od krásně sypkého kuskusu měla na míle daleko. Nakonec jsem se do studia vaření kuskusu více ponořila a s aktuálním výsledkem jsem konečně spokojená. Pokud i vy si nevíte rady s tím, jak správně kuskus připravit, pusťte si naše fungl nové video, které je vlašťovkou seriálu: Vaříme s neplechou. 




Naše recepty s kuskusem:

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Kuskus davam do bujonu (vetsinou nejaky zeleninovy bio) a necham jen odstat, chytne super chut.

    OdpovědětVymazat

Flickr Images