BUŘTY NA PIVU

Dnes jsem si pro tebe připravil jídlo, které je rychlé, chutné a hlavně je jak dělané pro správné chlapy! Pozornost je důležité věnovat ...


Dnes jsem si pro tebe připravil jídlo, které je rychlé, chutné a hlavně je jak dělané pro správné chlapy! Pozornost je důležité věnovat už samotnému nákupu. Až budeš vybírat to správné pivo, které je jednou z hlavních surovin našeho receptu, nešetři na množství a rozhodně dej do košíku dvě, možná raději tři kousky. Je to jako když sbíráš borůvky: Jednu do košíku, jednu do pusy. Tady to funguje podobně: Jedno do receptu a druhé do sebe! No a to třetí si nech na horší časy.


Co budeš potřebovat:
  • 8 špekáčků,
  • 1 černé pivo,
  • 250 ml ostrého kečupu,
  • 1 plechovka rajčatového protlaku,
  • 2 červené cibule,
  • 2 normální cibule,
  • 2 červené kapie,
  • 1 lžíce medu
  • sůl,
  • pepř. 
Jako první si rozkroj buřty. Potom nakrájej cibule a papriku na půl centrimetrové plátky a naříznuté buřty jimi naplň. Buřty vlož do pekáče a okolo nasyp zbylou zeleninu. Do litrové nádoby nalij černé pivo, kečup, protlak, lžíci medu, sůl a pepř. Celé to pořádně promíchej a buřty tím zalij. Pekáč vlož do trouby, kterou jsi předehřál na 200°C a peč zhruba jednu hodinu. Podávej s chlebem a pivem.


You Might Also Like

0 komentářů

Flickr Images